DERMATOLOGIE

CABINET DERMATOLOGIE

Doctor Ecaterina GHIVIRIGA – medic primar dermatolog

DERMATOLOGIE

Afecțiuni ale pielii:

Pielea este cel mai mare si mai important organ al corpului. Pielea este prima barieră împotriva numeroaselor amenintari infecțioase din jurul nostru, dar si un complex mecanism de reactie si aparare la dezechilibrele interne .

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul afectiunilor pielii, părului, unghiilor dar și al mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale).

Afecţiunile dermatologice includ diferite tipuri de h2 boli de piele, cancerul de piele, negii, infecţiile fungice, dermatitele, acneea, psoriazisul dar şi boli de piele transmisibile, cauzate de stres sau de paraziti, in total peste 3000 de afectiuni.

Dermatologul este medicul specializat în diagnosticarea si tratamentul acestor boli dar şi bolilor transmise sexual.

Programați un consult la medicul dermatolog:

✔ Periodic preventiv, un control anual de rutina: pentru a evalua starea de sănătate a pielii, anexelor pielii și a mucoaselor adiacente.

✔ Simptomatic: consultati un medic dermatolog dacă între vizitele anuale apar probleme de sănătate, cum ar fi aluniţe care îşi modifică forma, culoarea, dimensiunea, acnee, răni care nu se vindecă, erupţii cutanate, infecţii ale unghiilor sau alte probleme cutanate.

✔ Control: În urma unui diagnostic, consultati dermatologul pentru recomandarea unui tratament si pentru monitorizarea evolutiei afectiunii si raspunsului la tratament.

dermatoscop
evaluare cu dermatoscopul
medic in examinare

Consultul dermatologic presupune evaluarea pacientului, stabilirea diagnosticului specific al afecţiunii şi a conduitei terapeutice potrivite fiecărui caz în parte. Acesta cuprinde:

1. ANAMNEZA- medicul va discuta cu pacientul despre boala, despre istoricul medical (personal si din familie) si investigatiile realizate anterior
2. EXAMENUL CLINIC- examinarea leziunilor de la nivelul pielii, parului, unghiilor, mucoaselor.
3. DIAGNOSTIC
4. RECOMANDARE INVESTIGAȚII SUPLIMENTARE (analize de laborator, dermatoscopie)
5. RECOMANDARE TRATAMENT
6. RECOMANDARI SPECIALE DE CONDUITA pentru
ingrijirea pielii si anexelor, pentru prevenirea aparitiei afectiunilor si un aspect sanatos

PREȚURI:

Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala a societatii, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati actualitatea acestora la telefon 0770 468431.

CONSULTAȚIIPREȚ
Consultatie dermatologie150 LEI
Control endocrinologie50 LEI