CHIRURGIE PLASTICĂ

CABINET CHIRURGIE PLASTICĂ

Doctor Codrin DOBREANU – medic primar chirurgie plastică

CHIRURGIE PLASTICă

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea, reconstrucția sau modificarea corpului uman. Poate fi împărțita în două categorii principale: chirurgie reconstructivă și chirurgie estetică. Chirurgia reconstructivă include chirurgia cranio-facială, chirurgia mâinii, microchirurgia și tratamentul arsurilor. În timp ce chirurgia reconstructivă are ca scop reconstrucția unei părți a corpului sau îmbunătățirea funcționării acesteia, chirurgia estetică (sau estetică) urmărește îmbunătățirea aspectului acesteia.

Tipuri de interventii specifice chirurgiei plastice:

-reconstructie mamara: reconstrucția sânilor este procesul chirurgical de refacere a formei și aspectului unui sân, cel mai frecvent la femeile care au suferit o intervenție chirurgicală pentru a trata cancerul de sân. Aceasta implică utilizarea de țesut propriu, implanturi protetice sau o combinație a ambelor, cu scopul de a reconstrui un sân cu aspect natural.

- rinoplastie: este o procedură de chirurgie plastică pentru modificarea și reconstrucția nasului. Se folosesc două tipuri de chirurgie plastică – chirurgia reconstructivă care restabilește forma și funcțiile nasului și chirurgia estetică care modifică aspectul nasului.

- blefaroplastie: este operația de chirurgie plastică pentru corectarea defectelor, deformitatilor și desfigurărilor pleoapelor dar și pentru modificarea estetică a regiunii oculare a feței. Prin excizia și îndepărtarea sau repoziționarea țesuturilor în exces, cum ar fi pielea și tesutul adipos, și întărirea țesuturilor musculare și tendinoase corespunzătoare, procedura de blefaroplastie rezolvă problemele funcționale și cosmetice ale periorbitalui, care este zona de la sprâncene până la porţiunea superioară a obrazului.

-excizie nev pigmentar: nevul este un termen medical nespecific pentru o leziune vizibilă, circumscrisă, cronică a pielii sau mucoasei. Un nev poate fi congenital (prezent la naștere) sau dobândit. Termeni comuni, inclusiv aluniță, semn de naștere și semn de frumusețe, sunt utilizați pentru a descrie nevi, dar acești termeni nu disting anumite tipuri de nevi unul de altul.

blefaroplastie
chirurgie plastica
rinoplastie

PREȚURI:

Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala a societatii, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati actualitatea acestora la telefon 0770 468431.

INTERVENȚIIPREȚ
Biopsie ganglion1250 LEI
Blefaroplastie pleoape inferioare5000 LEI
Blefaroplastie pleoape superioare3000 LEI
Canal carpian2000 LEI
Consultatie chirurgie estetica si chirurgie oncologica tesuturi moi, consultatie reconstructie san250 LEI
Control chirurgie estetica190LEI
Corectare riduri cu toxina botulinica la nivelul ocular, frunte si intersprancenar1200LEI
Corectarea transpiratiei excesive axilare, palmare, picioare cu toxina botulinica1200LEI
Corectia cicatricilor si reducerea depozitelor de grasime localizata prin injectarea de enzime1200LEI
Corectia ridurilor, volumetrie faciala, augmentarea buzelor, corectia cearcanelor cu acid hialuronic1200LEI
Excizie leziune cutanata/ subcutanata mica750LEI
Excizie leziune cutanata/ subcutanata medie1000LEI
Excizie nevi pigmentari si alte tumori cutanate680LEI
Excizie tumora tesut celular subcutanat (chist, lipom)785LEI
Grefa de piele1000LEI
Lipolifting fata5000LEI
Liposuctie cu sedare si anestezie infiltrative3000LEI
Mezoterapie faciala si perioculara1200LEI
Otoplastie5000LEI
Plastie cu lambou2500LEI
Sutura plaga mica385LEI
Tratament chirurgical deget in resort1800LEI
Tratament unghie incarnata unilateral385LEI