Despre Noi

Ideea Centrul Medical Elite

Rod al prieteniei create intre un medic si pacientul lui, Centrul Medical Elite își propune sa ofere pacienților săi servicii medicale profesioniste. Acestea sunt asigurate de cei mai buni specialiști din Roman dar și de medici renumiți din centrul universitar Iași.

Resurse

Ne punem resursele in slujba asigurării sănătății pacienților. Am investit in tehnologii moderne de investigare si tratament si promovam noutatea si progresul in medicină.
Grija si profesionalismul personalului din centrul medical si al medicilor colaboratori ne recomanda ca o clinica privata de încredere. La noi beneficiati de servicii medicale complete: analize medicale, consultații de specialitate, tratamente.

Sănătatea și confortul pacienților

Manifestam o preocupare constanta pentru dotarea din cabinetele medicale cu aparatura si instrumentar de cea mai buna calitate. Asiguram conditii igienice pentru desfasurarea consultatiilor medicale, a tratamentelor si recoltarii de probe pentru analize medicale. Investim in asigurarea unui acces cat mai facil la serviciile medicale prin programari online, realizate pe propriul site sau pe alte platforme de programari online.