Termeni & Condiții

Capitolul I – Dispoziții generale

1. Înțelesul unor termeni

1.1. Termenii folosiți în continuare, dacă nu rezultă altfel din context, au următorul înțeles:

 • Noi înseamnă: IANCU MEDICAL ELITE SRL (sau „Centrul Medical Elite”, sau „Clinica”), o societate comercială înființată în baza și supus legilor din România, având punctul de lucru în Roman, strada Libertății, Blocul 3, Parter, judeţul Neamt, România, și numărul de identificare fiscală 46025259, înregistrată la registrul comerțului sub numărul J27/486/2022, e-mail: centrulmedicalelite@gmail.com, telefon fix: +4 0333 405 736, telefon mobil: +4 0770 468 431;
 • Dumneavoastră/Utilizatorul înseamnă: persoana fizică sau juridică ce accesează și navighează Website-ul;
 • Website-ul înseamnă: paginile de internet disponibile la adresa https://www.centrulmedicalelite.ro/ împreună cu toate subpaginile lor;
 • Servicii înseamnă: activitati de asistenta medicala specializata prezentate pe Website, pe care Noi le prestăm în baza unui contract de servicii medicale specializate încheiat în conformitate cu dispozițiile legale;
 • Termeni și condiții înseamnă: toate dispozițiile prezentate în continuare ce se aplică relației dintre Noi și Dumneavoastră, atunci când accesați sau utilizați Website-ul;
 • Politica de confidențialitate înseamnă: Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și politica privind modulele cookie;
 • Acest document respectă principiul egalității de tratament față de toți pacienții, bazat pe criterii de sex, orientare sexuală, caracteristici genetice, vârstă, apartenență naționala, rasă, culoare, etnie, religie, opțiune politică, origine socială, handicap, situație sau responsabilitate familială, apartenență ori activitate sindicală, respectând totodată condițiile comerciale agreate prin contracte.
 • Prin efectuarea unei programări, respectiv prin prezentarea și acceptarea înregistrării în lista de pacienți care s-au prezentat pentru efectuarea unui serviciu medical, vă exprimați acordul pentru respectarea acestor termeni și condiții de accesare a serviciilor medicale.

Capitolul II – Aplicabilitate

2. Aplicabilitate Termeni și condiții. Forță obligatorie

2.1. Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate, se aplică de fiecare dată când Dumneavoastră accesați și utilizați Website-ul. Astfel, în măsura în care navigați și utilizați Website-ul, înțelegeți și acceptați că raportul dintre Dumneavoastră și Noi va fi supus acestor Termeni și condiții și Politicilor GDPR, dispozițiile prezentate având forță juridică obligatorie. Altfel spus, accesarea și navigarea pe Website reprezintă acordul Dumnevoastră cu privire la aplicarea acestor Termeni și condiții.

2.2. În măsura în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu mai utilizați Website-ul.

2.3. Totodată, prin accesarea și utilizarea Website-ului declarați că îndepliniți toate condițiile legale pentru emiterea acordului prevăzut mai sus și că nu există niciun alt impediment legal care să atragă neaplicarea acestor Termeni și condiții. Noi nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care informațiile furnizate de Dumneavoastră nu sunt corecte.

Principii aplicabile pacienților

 • Serviciile medicale pot fi accesate de regulă în intervalul orar 7.00 – 19.00 luni – vineri și 8-12 sâmbăta, în locația Centrul Medical Elite, dacă nu este altfel specificat, în condițiile disponibile pe site-ul www.centrulmedicalelite.ro. Programul de funcționare al clinicii poate fi modificat de către Centrul Medical Elite sau parteneri după cum va considera de cuviință.
 • În funcție de condiții administrative sau organizatorice, accesul la unele servicii poate fi limitat sau restricționat pentru anumite perioade de timp.
 • Termenul de eliberare a rezultatelor este comunicat la recepție și variază în funcție de serviciul solicitat.
 • Pentru urgențe medicale, vă recomandăm să vă adresați celei mai apropiate unități medicale cu profil de urgență. Clinica Centrul Medical Elite nu sunt autorizate ca Unitate de Primiri Urgențe, în sensul definit de lege.
 • Serviciile medicale decontate de Casele de Asigurari de Sănătate cu care clinica Centrul Medical Elite se află în contract sunt disponibile în limita fondurilor existente, în condițiile stabilite în contractele cadru.
 • În cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile vă rugăm să ne detaliați cazul dumneavoastra la adresa centrulmedicalelite@gmail.com. Mesajul dumneavoastra va fi preluat și vor fi investigate cele relatate, urmând ca un răspuns scris să vă fie oferit în cel mai scurt timp cu putință. Pacienții nu vor efectua niciun fel de presiuni asupra personalului din recepție și a managementului din locație pentru rezolvarea reclamațiilor.
 • Scopul nostru este de a oferi acces pacienților la servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate. În cazuri excepționale, rezultatul serviciilor prestate de personalul medical poate să difere de rezultatul dorit de pacienți. Întotdeauna pacientul are dreptul să primească o a doua opinie medicală.