Articole Media

TOP 14 ALIMENTE CARE LUPTĂ CU HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ

O dietă sănătoasă pentru inimă este recomandată tuturor persoanelor cu hipertensiune arterială, inclusiv celor care iau medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale. Consumul de alimente cu nutrienți precum potasiul și magneziul poate fi deosebit de util.

S-a demonstrat că mai multe alimente ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și susțin sănătatea inimii, inclusiv usturoi, ceapă, sfeclă, fructe de pădure, citrice și legumele cu frunze verzi, printre altele.

clica dicala roman

CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE CHIRURGIA PLASTICĂ?

Chirurgia plastică este utilizată pentru a repara și reconstrui țesutul și pielea lipsă sau deteriorate

Scopul principal al chirurgiei plastice este de a restabili funcția și aspectul țesuturilor și pielii, astfel încât să fie cât mai aproape de normal. Chirurgia plastică este diferită de chirurgia estetică, care este o intervenție chirurgicală efectuată exclusiv pentru a schimba aspectul unei persoane pentru a obține ceea ce simte că este un aspect mai dezirabil.

SINDROMUL DE TUNEL CARPIAN SAU DE CE AMORȚESC MÂINILE

Ati avut vreodata senzatia ca nu va mai simtiti un brat sau o parte a acestuia? E o experienta neplacuta sa nu mai simti mana, incheietura, antebratul, cotul sau umarul. Mai ales daca aceasta vine la pachet cu intepaturi, arsuri sau furnicaturi. Bratul, mana sau degetele devin stangace sau slabite. Chiar daca aceste manifestari trec, nu trebuie ignorate. Fara tratament ele pot reveni si se pot agrava.

CINCI BOLI ENDOCRINE LA FEMEI SI CUM LE PUTETI CONTROLA

Tulburările endocrine sau dezechilibrele endocrine pot face ravagii prin simptomele asupra femeilor, amenințăndu-le zilnic sănătatea și bunăstarea. În timp ce unele tulburări sunt mai grave decât altele, toate va pot perturba calitatea vietii.